Translate

söndag 11 oktober 2015

Sista dagen är snart här. Jesus kommer. Jesus is coming




Sista dagen är snart här.Hans vilja ska ske. Har du valt sida? Jesus eller satan


Upp 1:7. Se, han kommer med skyarna, och allas ögon ska se honom, ja också deras som har stungit honom; och alla släkten på jordenska jämra sig vid hans åsyn. Ja, amen.
  Dan. 7:13. Sak. 12:10. Matt. 24:30. 26:64. Luk. 23: 28. Joh. 19:37. 
8. Jag är A och O, säger Herren Gud, han som är, och som var,
och som skall komma, den Allsmäktige.
  Upp. 21:6.
*

ALLA, ja ALLA levande människor skall se JESUS KRISTUS då han kommer på skyn. Även de som förnekat honom, de som hånat honom, de som genomborrade honom. ALLA skall SE HONOM. Är det inte otroligt fantastiskt att JESUS kommer tillbaka för att hämta den troende HEM?
Det är fantastiskt underbart att verkligen VETA i sitt hjärta att JESUS dog för mig. Han dog för MIG, han dog på korset och pinades för min skull, ja för ALLA människors skull.
Det kommer SVÅRA tider framöver, snart. Då är det inte tillrådligt att vara utan tro på HERREN JESUS.  JESUS vet vem, vilka som älskar honom och vill göra hans vilja in i det sista, tillhör du den skaran som skall vara rentvättad, eller tillhör du då den dagen de som får skämmas och våndas?
Det är dags att bestämma sig för vem man vill följa. Skall det bli Jesus, eller satan, som har hela välrden i sitt  våld. Sista dagen är snart här.




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar