Translate

fredag 6 maj 2016

Är vi vakna? Hur ska det bli? Frågor. /Question and questioning




Sverige  n-w-o6


Hur ska det bli?

Ja jag vågar lägga in denna artikel nedan, med adress: http://blueshift.nu/kosmopolit-eller-globalist/ även om jag inte håller med om alla artiklar de har på sin sida, men här nämner man DEN GLOBALA BYN, som är VÄRLDEN, Jorden, denna planet och som håller på att rämna på alla vis. Vad är det som sker nu: Jo det kan du läsa om du är VAKEN nog att ta information från mer än ett ställe: det är de ledande tidningarna och nyhetsreportagen som hjärntvättar människor, därför kan du läsa här:

 Infokriget som sedan flera år pågår mot de som önskar behålla Sverige som ett suveränt land med ett eget språk och en egen kultur anklagas allt som oftast för att vara rasister eller antisemiter.

Rasistanklagelsen har sitt ursprung i antagandet att omsorg om det egna landet, språket och kulturen är detsamma som hat mot andra länder, språk och kulturer.

Så är det naturligtvis inte.

Anklagelsen om antisemitism är reserverad för individer som mer på djupet genomskådat rådande maktstrukturer – vilket väcker etablissemangets rädsla.

Skälet är att maktstrukturerna i fråga i hög grad domineras av den politiska zionismen, som åberopar mosaiskt påbrå.

Att år 2015 t ex kräva en bankreform är enligt den här makten detsamma som att hata judar.

Så är det naturligvtis inte, men det är så maktens allt desperatare grindvakter insisterar på att beskriva verkligheten.

Den här maktens dolda agenda är att förvandla jorden till ett enda “land” med en enda regering, ett enda administrativt språk, en enda religion, en enda kultur, en enda kontantlös valuta, en enda centralbank, en enda polis och militär – ett enda av allting.

Retoriken som används för att möjliggöra processen är att tala om “mångfald.”

Men när globalisterna talar om att “mångfald” far de med osanning.

“Mångfald” är blott deras kodord för upplösandet av Sverige och dess assimilering in i en global monokultur där ändstationen är en planet där alla bor i städer som alla ser likadana ut och som bebos av bara en godkänd variant av Homo Sapiens: den transhumana eurasiatisk-negroida hybriden som är en metrosexuell kreditslav som mikrochippas vid födseln.

Den här globala monokulturens olika attribut kan skönjas redan i dag: /

I LÄNKEN ovan kan du trycka på desssa punkter och se vad det står, det går inte här nedan.

  • FN som världsregering   (Maria: Osäkert, eftersom vi inte vet VEM Antikrist är ännu, men FN skall ju flytta till Israel)
  • Engelskan som den globala diktaturens administrativa språk.
  • Hollywood som den enda kulturen för massorna.
  • Bahaismen som den enda tillåtna religionen för massorna.  (Maria: Nej det tror jag inte, men  kanske islam  eller katolicism)
  • Special Drawing Rights eller Credit Default Swaps som grundplåt för den globala kontantlösa valutan  (Maria: Chipen är på INGÅNG, och den som inte har ‘märket’ får inte köpa eller sälja men det är oklart VAD det är)
  • Bank of International Settlements som världsregeringens bank
  • NATO som världsregeringens militär och polis   ( Maria: inte förvånande)
Här är två bubblare..
  • En enda globalt transportföretag, MAERSK
  • Ett enda globalt möbelföretag, IKEA  (Maria:   ? Sant?)

En fullt ut globaliserad värld är inte en värld full av mångfald. Det är ett monokulturellt helvete – mänsklighetens slutgiltiga MacDonaldsfiering.

Alternativet

Även om nationalismen är ett hinder för globalismen, så är det kosmopoliten som är globalistens direkta antites.

Kosmopolitens värld är nämligen den där olika språk, folk, kulturer och länder fortsätter att sida vid sida existera som suveräna, unika och distinkta uttryck för mänsklig mångfald.

Kosmopoliten är människan som trivs, uppskattar och kommer till sin rätt i all denna mångfald.

Kosmopoliten har därför gjort sig bekant med, kanske till och med hemmastadd i, mer än ett land och en kultur och troligen flytande talar fler språk än ett.

Här är några adjektiv som ofta förknippas med kosmopoliten: berest, världsvan, informerad, medveten, mogen, kultiverad, sofistikerad.

Verkligheten få verkar reflektera över är att i en fullt ut globaliserad och monokulturell värld, finns inte utrymme för kosmopoliter – människor som gärna reser och erfar mångfald.

Du är välkommen att KOMMENTERA DENNA ARTIKEL och allt annat material.
M  / Maria
Artikeln har jag hämtat från min Hemsida: http://gospel.jesuslever.eu/ 



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar