Translate

lördag 7 maj 2016

Ett krig mot den kristna tron,Jesu namn har blivit ett fult ord / Endoftheamericandream article

Jesu namn har blivit ett fult ord i Politiskt Korrekta

America

Från Websidan The American Dream har jag hämtat följande på Svenska och den understrukna texten blir på engelska, du kan läsa den engelska versionen HÄR:
/
 Av Michael Snyder, den 25 juli, 2013
I USA idag är det få ord/namn som provocerar så mycket som Jesu namn.
Det håller på att förbjudas från examen ceremonier och kaplaner över hela Amerika är förbjudna från att använda hans namn i sina böner, och många skolledare över hela landet har blivit helt fanatiska om att eliminera varje spår av kristet uttryck från sina skolor. En grundskola i North Carolina gav order till även en liten sex-årig flicka att ta bort ordet ”Gud” från en dikt som hon hade skrivit att hedra hennes förfäder. Politisk korrekthet sprider sig som en cancer i detta land, och vår ”religionsfrihet” är snabbt på väg att förvandlas till en garanti för ”frihet från religion” för dem som hatar den kristna tron.
Utan tvekan, det finns ett krig mot den kristna tron ​​i Amerika idag. Det utkämpas i klassrum, rättssalar och kyrkor över hela nationen.
Följande är ett utdrag från ett tal som Rand Paul gav tidigare i år …
Det är ett krig mot kristendomen, inte bara från liberala eliter här hemma, utan i hela världen.
Och din regering, eller rättare, du, den skattskyldige, finansierar det.
Bevis för att detta krig mot kristendomen är överallt dessa dagar.Följande är bara några exempel …
-En grundskola i North Carolina besstämde att en liten sex-årig flickaatt ta bort ordet ”Gud” från en dikt som hon skrev för att hedra hennes två farfäder som hade tjänstgjort i Vietnamkriget.
-Den Ohio Statehouse förbjöd kristna pastorer från att använda namnet Jesus när de öppnar upp de dagliga sessioner med bön.
-Användningen av Jesu namn blev också förbjudet i alla böner i öppna möten North Carolina State-huset.
-Förra året fastslog en federal appellationsdomstol som böner före provisionskostnader möten i Forsyth County, North Carolina som inkluderade namnet Jesus var grundlagsstridig.
-Tidigare i år, en Florida Atlantic University student som vägrade att stampa på Jesu namn förbjöds från klassen .
-En student vid Sonoma State University beordrades att ta av ett kors som hon var bar för att någon ” skulle bli förolämpad ”.
-En lärare i New Jersey fick sparken för att ge sin egen bibel till en elev som inte ägde någon.
-En utomhus predikant i Illinois nyligen hotades med arrestering för ” skrämma folk ”med evangeliets budskap.
-En high school track laget diskvalificerades tidigare i år eftersom en av löparna ” gjorde en gest att tacka Gud ”när han hade passerat mållinjen.
Frivilligorganisation kaplaner för Charlotte-Mecklenburg polisavdelningen har förbjudits från att använda namnet Jesus i sina offentliga böner. Tyvärr är detta inte en isolerad händelse.Präster över hela landet  kommer nu att förbjudas från att använda namnet Jesus.
Kommer Amerika kunna stå om vi fortsätter att försöka driva varje tillstymmelse av den kristna tron ​​ur det offentliga livet?
Vad tycker du?
Jag är säker på att en hel del människor där ute har några mycket starka åsikter om allt detta. Tveka inte att skriva en kommentar med dina tankar nedan … ( säger Författaren M Snyder)     /Maria
Jesus lever.

fredag 6 maj 2016

Är vi vakna? Hur ska det bli? Frågor. /Question and questioning
Sverige  n-w-o6


Hur ska det bli?

Ja jag vågar lägga in denna artikel nedan, med adress: http://blueshift.nu/kosmopolit-eller-globalist/ även om jag inte håller med om alla artiklar de har på sin sida, men här nämner man DEN GLOBALA BYN, som är VÄRLDEN, Jorden, denna planet och som håller på att rämna på alla vis. Vad är det som sker nu: Jo det kan du läsa om du är VAKEN nog att ta information från mer än ett ställe: det är de ledande tidningarna och nyhetsreportagen som hjärntvättar människor, därför kan du läsa här:

 Infokriget som sedan flera år pågår mot de som önskar behålla Sverige som ett suveränt land med ett eget språk och en egen kultur anklagas allt som oftast för att vara rasister eller antisemiter.

Rasistanklagelsen har sitt ursprung i antagandet att omsorg om det egna landet, språket och kulturen är detsamma som hat mot andra länder, språk och kulturer.

Så är det naturligtvis inte.

Anklagelsen om antisemitism är reserverad för individer som mer på djupet genomskådat rådande maktstrukturer – vilket väcker etablissemangets rädsla.

Skälet är att maktstrukturerna i fråga i hög grad domineras av den politiska zionismen, som åberopar mosaiskt påbrå.

Att år 2015 t ex kräva en bankreform är enligt den här makten detsamma som att hata judar.

Så är det naturligvtis inte, men det är så maktens allt desperatare grindvakter insisterar på att beskriva verkligheten.

Den här maktens dolda agenda är att förvandla jorden till ett enda “land” med en enda regering, ett enda administrativt språk, en enda religion, en enda kultur, en enda kontantlös valuta, en enda centralbank, en enda polis och militär – ett enda av allting.

Retoriken som används för att möjliggöra processen är att tala om “mångfald.”

Men när globalisterna talar om att “mångfald” far de med osanning.

“Mångfald” är blott deras kodord för upplösandet av Sverige och dess assimilering in i en global monokultur där ändstationen är en planet där alla bor i städer som alla ser likadana ut och som bebos av bara en godkänd variant av Homo Sapiens: den transhumana eurasiatisk-negroida hybriden som är en metrosexuell kreditslav som mikrochippas vid födseln.

Den här globala monokulturens olika attribut kan skönjas redan i dag: /

I LÄNKEN ovan kan du trycka på desssa punkter och se vad det står, det går inte här nedan.

  • FN som världsregering   (Maria: Osäkert, eftersom vi inte vet VEM Antikrist är ännu, men FN skall ju flytta till Israel)
  • Engelskan som den globala diktaturens administrativa språk.
  • Hollywood som den enda kulturen för massorna.
  • Bahaismen som den enda tillåtna religionen för massorna.  (Maria: Nej det tror jag inte, men  kanske islam  eller katolicism)
  • Special Drawing Rights eller Credit Default Swaps som grundplåt för den globala kontantlösa valutan  (Maria: Chipen är på INGÅNG, och den som inte har ‘märket’ får inte köpa eller sälja men det är oklart VAD det är)
  • Bank of International Settlements som världsregeringens bank
  • NATO som världsregeringens militär och polis   ( Maria: inte förvånande)
Här är två bubblare..
  • En enda globalt transportföretag, MAERSK
  • Ett enda globalt möbelföretag, IKEA  (Maria:   ? Sant?)

En fullt ut globaliserad värld är inte en värld full av mångfald. Det är ett monokulturellt helvete – mänsklighetens slutgiltiga MacDonaldsfiering.

Alternativet

Även om nationalismen är ett hinder för globalismen, så är det kosmopoliten som är globalistens direkta antites.

Kosmopolitens värld är nämligen den där olika språk, folk, kulturer och länder fortsätter att sida vid sida existera som suveräna, unika och distinkta uttryck för mänsklig mångfald.

Kosmopoliten är människan som trivs, uppskattar och kommer till sin rätt i all denna mångfald.

Kosmopoliten har därför gjort sig bekant med, kanske till och med hemmastadd i, mer än ett land och en kultur och troligen flytande talar fler språk än ett.

Här är några adjektiv som ofta förknippas med kosmopoliten: berest, världsvan, informerad, medveten, mogen, kultiverad, sofistikerad.

Verkligheten få verkar reflektera över är att i en fullt ut globaliserad och monokulturell värld, finns inte utrymme för kosmopoliter – människor som gärna reser och erfar mångfald.

Du är välkommen att KOMMENTERA DENNA ARTIKEL och allt annat material.
M  / Maria
Artikeln har jag hämtat från min Hemsida: http://gospel.jesuslever.eu/ torsdag 5 maj 2016

Frustrerande för många /FrustratingFrustrerande. .. denna tiden

Men den som tror på Jesus och följer honom vet vägen

Det är säkerligen väldigt frustrerande för de flesta som begrundar skillnaden mellan tro och otro att se det som sker i världen.

Eller vad tycker du som tror?

Vad säger du som inte tror? Tror du att denna världen är en SANN VÄRLD där godhet, harmoni, överflödande kärlek och hjälpsamhet råder? Det är inte så

Som troende ser jag en falsk värld, en värld fullsmetad med smuts, otro, hemskheter, arrogans, girighet, falskhet, snusk, grymheter, själslig fattigdom, själslig oro och tomhet, planetens vacklande, kommande fler krig och mer och mer.

Det är så galet att man faktiskt önskar sig till himmelen ibland.

 Men jag tror inte att folk märker HUR det egentligen är, jag tror man är ganska sovande och ganska tom på tankar och ganska självcentrerad för att ta upp frågan och att vilja förändra i grunden….

Hur är det egentligen på denna planet?  KAOS. Och snart kommer Antikrist´s system att råda, INNAN Jesus kommer tillbaka. 
Då Antikrist regerar blir det katastrof för den som inte valde Jesus som HERRE.

/Maria   http://gospel.jesuslever.eu/  Min hemsida


onsdag 4 maj 2016

Du kan möta vad som helst då han är med. /trials,rigoursJesus fann ingen glädje i lidande och död, men han bestämde sig för att utstå smärta och förödmjukelse eftersom han ville lyda sin far. Gud hade ju planerat allt sådär och det fanns ingen återvändo. Ibland får vi välja att med öppna ögon möta svårigheter, inte för att vi önskar det utan för att vi VILL LYDA GUD. Tänk på Jesu lydnad och låt den bära och uppmuntra dig när du själv kommer i en svår situation. Du kan möta vad som helst när du vet att Jesus är med dig.
*

Hebr 5:7
Medan han levde här i köttet, ropade han högt under tårar när han bad och åkallade den som kunde rädda honom från döden, och han blev bönhörd och tagen ur sin ångest. 8 Fastän han var Son, lärde han sig lydnad genom sitt lidande. 9 Och när han hade fullkomnats, blev han upphovet till evig frälsning för alla som lyder honom, 10 och han blev av Gud kallad överstepräst, en sådan präst som Melkisedek.
Varning för förhärdelse
11 Om detta har vi mycket att säga som är svårt att förklara, eftersom ni har blivit så tröga att lyssna. 12 Ty fast ni för länge sedan borde ha varit lärare, behöver ni någon som undervisar er igen i de första grunderna av Guds ord. Ni behöver mjölk, inte fast föda. 13 Ingen som lever av mjölk är mogen för en undervisning om rättfärdighet. Han är ännu ett barn. 14 Den fasta födan är till för vuxna, för dem som genom övning har fått sinnet skärpt till att skilja mellan gott och ont.

*
Det går att lita på Gud och att följa Jesus genom allt

/
Maria  har också
http://gospel.jesuslever.eu/  

min huvudsida

tisdag 3 maj 2016

Gud och himlen...och du?

Gud och himlen... och du?

Att veta var man ska hamna då man en gång dör, det är många miljoner som ställer sig den frågan. Gud har en himmel beredd för oss, då vi kommer. Att veta att man är frälst och trygg inför evigheten det är gott. Även om jag skulle dö nu och begravas, så kommer jag ju upp till Gud då Jesus kommer tillbaka, om inte förr. Vet DU vart du ska?
Jag är inte rädd för döden, och det är nog många som inte är rädda, men de tycker det är oerhört svårt att lämna jordelivet pga många orsaker.

Att lämna nära och kära t ex, att lämna allt man har byggt upp här, det kan vara svårt att veta att man ingenting kan ta med sig då man går. Och alla frågor man ställt här nere på jorden, får man svar på dem någon gång? Ja.

Ja jag tror att Gud kommer att svara på alla frågor man gått och brottats med. Jag tror att han personligen ser till att svara och förklara det man gått och funderat och tänkt på. Alla de sorger man haft t ex kommer han att förklara varför de har funnits.
Det är gott att veta att man kommer att få se hans ansikte och få vara med honom. Att höra tusen och åter tusen harpors musik och andra instrument spela, dagligen och jämt. Jag tror att det är så vidunderligt underbart där hos honom och Jesus.

Så jag är faktiskt inte rädd, jag vill bara göra klart här först, och mest av allt i mitt liv, vill jag vara med om väckta människor, som följer Jesus HELA vägen!

KRAM f Maria   http://gospel.jesuslever.eu/ 
min huvudsidamåndag 2 maj 2016

Terror eller ej? Världen i plågor, den globala byn../the global villageTERROR?

I länken kan du läsa följande:

”Minst 270” IS-krigare redo för terrordåd i Europa
Publicerad 18 december 2015 kl 16.15
UTRIKES.Minst 272 specialutbildade anhängare av Islamiska staten, IS, gömmer sig just nu runtom i Europa och inväntar order på att utföra terrordåd. Ytterligare 150 är på väg, rapporterar norska Dagbladet, som varit i kontakt med källor med ”god insyn i IS verksamhet”.
http://www.friatider.se/minst-270-krigare-redo-f-r-terror…

*
Är man rasist för att man läser ‘Fria tider’?
Knappast, det är bra att uppdatera sig om vad som sker i denna hemska världen. Det kan komma att ske något mer än fruktansvärt, fortare  än snart.

Vi vet vilka illdåd de håller på med, vi är uppdaterade varje dag om vad som sker. Detta kan hända här och nu. Detta landet kan gå mot en fruktansvärd, ja mer än fruktansvärd sorg. Kan vi göra något? Nej, inget mer än att be och det är Gud som bestämmer över vad som ska ske. Han tycker kanske att vi har gått ifrån alla samvetsbetänkligheter och klokheter de senaste åren då han ser hur svenska regeringar inte kan styra ett land på rätt sätt, Gud ser synden som är som doppad i klister och hänger på många. Jag behöver inte lägga in någon särskild video om IS/ISIS det finns så många så…

Är man rasist för att man misstänker de saker som kan ske här i landet då vi inte har något försvar m m, då vi är med i NATO, och vi inte får veta vad som sker bakom kulisserna och människor bestämmer över huvudet på medborgaren.Det går utför med stormsteg och det kommer att bli väldigt illa i världen-

Det är illa redan och kan bli mer än värre. Hur länge får man lov att  vara svensk?

1 Mos 6:11

Men jorden blev mer och mer fördärvad inför Gud och full av våld.
Job 16:17
fastän mina händer är fria från våld och min bön är ren.
Ps 12:6”Eftersom de svaga utsätts för våld och de fattiga klagar, vill jag nu gripa in”, säger Herren , ”jag skall ge frälsning åt den som längtar därefter.”
Ords 3:31Avundas inte den som brukar våld och välj inte någon av hans vägar.
Ords 13:2Envar får njuta av sin muns frukt, men de trolösa hungrar efter våld
Jes 13:6 Jämra er, ty Herrens dag är nära. Som våld från den Allsmäktige kommer den.
1 Joh 5:19

Vi vet att vi är av Gud och att hela världen är i den ondes våld.

/Maria


söndag 1 maj 2016

Dagens samhällen är i upplösning, man behöver Guds ord. Uppror emot Gud/ Rebellion


Jag skulle önska att det kom en profet och sade t ex dessa ord från Gud:
Jes 1:10
Hör Herrens ord,
ni Sodomsfurstar, 
lyssna till vår Guds undervisning, du Gomorrafolk!

Jes 1:18
Kom, låt oss gå till rätta
med varandra, säger Herren .
Om era synder än är blodröda, skall de bli snövita, om de än är röda som scharlakan, skall de bli vita som ull. 19
Om ni är villiga att höra, skall ni få äta landets goda. 20
Men om ni vägrar
och är motsträviga, skall ni förtäras av svärd, ty så har Herrens mun talat. 

Samtida profeter tillsammans med Jesaja: Hosea (753-715) , Mika  (742-687)

Städerna Sodom och Gomorra hade utplånats fullständigt på grund av dess ogudaktighet (1 Mos 19:1-25). 

‘Några få* blev räddade på grund av sin trofasthet mot  Gud.

Dagens samhällen är i upplösning precis som de var då. På ena eller andra sättet sker det uppror, så har det alltid varit. Vem vill idag höra på Guds Ord? Inte många är de som böjer sig inför Gud. Gör du det? Om man inte kan se tidsandan och se eländet och förstå sammanhangen i världen idag så har man naturligtvis fruktansvärt svårt att förstå att Gud kan finnas och att han kräver något av oss. Har man inte läst om honom eller velat förstå att han är Gud, ja då finns det inte mycket att hoppas på för denna världen..ja den kommer att dömas hårt.

Herren har talat och han talar fortfarande och han söker hjärtan som förstår. Fläckarna efter synd kan bara Gud avlägsna, och han kan göra det för människor idag på samma sätt som han var villig att göra det för israeliterna på den tiden.
Vi behöver inte gå i ‘blodiga kläder’ och med blod på händerna’ hela livet. Gud försäkrar i sitt ord att om vi är villiga att lyda honom skall Jesus Kristus rena oss fullständigt. (Ps 51:3-9).

Villoläror som Rick Warren, Sverigebönen m m

Villoläror från USA och R Warren kommer hit i mängder

Läror & Debatter: Sverige – Karins nyhetsbrev – 3 Februari 2016 Marknadsplats Rörelsen… 7 Berg… NARianernas Sverigebönen åter till Skara – DEL 13

(Marketplace Movement… 7 Mountains…)

Guds Frid Vänner i Herren Jesus Kristus! Här i Skara går det fort… villolärorna flyter in som tsunamivågor… utan stopp – utan andetag…

Än en gång får jag avbryta ett nyhetsbrev för mer ”akut” varning… Jag skulle bara gå in på Sverigebönens hemsida för att få en sak bekräftat… och… se vad jag fann!

http://www.sverigebonen.se / OBS! Detta är Pingstkyrkan vars församlingsmedlems son var på ”bibelskola” hos Bill Johnson – Bethel Church… (Som också under många år sysslat med Naturlig Församlingsutveckling/Församlingstillväxt, Cellgrupper och Rick Warrens Purpose-drivna metoder…

HÄR LÄSER DU HELA KARINS BREV:

http://www.elvorochjanne.se/laror-debatter/sverige/Karin_3_2_16_skara.pdf


/Maria