Translate

tisdag 26 april 2016

Gudomligt liv. Den levande Kristus /Living Christ






”Lösepenningen har jag nu fått.”

Job 33: 24 då förbarmar sig Gud
över henne och säger: ”Fräls henne,
så att hon inte far ner i graven, jag har fått lösepenning.”
GUDOMLIG helbrägdagörelse innebär gudomligt liv. Det är Kristi herravälde över kroppen, Kristi liv i densamma. Det är våra lemmars förening med Kristi kropp, varigenom Kristi liv ingjutes uti oss. Detta är lika verkligt som Hans uppståndna och förhärligade kropp är det. Det är lika naturligt som det faktum, att Han uppstod från de döda och är en levande person med en verklig kropp och en förnuftig själ och i den dag som är sitter på Guds högra sida.
Den levande Kristus tillhör oss med all sin kraft. Vi äro lemmar i Hans kropp, delaktiga av Hans kött och av Hans ben. Om vi blott kunna tro och omfatta detta, så skola vi leva av Guds Sons eget liv. Herre, hjälp mig att känna ”Herren för kroppen och kroppen för Herren.” — A.B. Simpson.


Gud är mäktig att göra under. Lita på honom, ge honom ditt liv. Är du sjuk, lita på honom, be om hälsa och helbrägdagörelse till kropp och själ. Gud kan och vill hela. Vill vi följa honom till 100 % tror jag att han har ALLT att ge oss-  om vi ger honom allt. Våra liv.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar