Translate

onsdag 4 maj 2016

Du kan möta vad som helst då han är med. /trials,rigours







Jesus fann ingen glädje i lidande och död, men han bestämde sig för att utstå smärta och förödmjukelse eftersom han ville lyda sin far. Gud hade ju planerat allt sådär och det fanns ingen återvändo. Ibland får vi välja att med öppna ögon möta svårigheter, inte för att vi önskar det utan för att vi VILL LYDA GUD. Tänk på Jesu lydnad och låt den bära och uppmuntra dig när du själv kommer i en svår situation. Du kan möta vad som helst när du vet att Jesus är med dig.
*

Hebr 5:7
Medan han levde här i köttet, ropade han högt under tårar när han bad och åkallade den som kunde rädda honom från döden, och han blev bönhörd och tagen ur sin ångest. 8 Fastän han var Son, lärde han sig lydnad genom sitt lidande. 9 Och när han hade fullkomnats, blev han upphovet till evig frälsning för alla som lyder honom, 10 och han blev av Gud kallad överstepräst, en sådan präst som Melkisedek.
Varning för förhärdelse
11 Om detta har vi mycket att säga som är svårt att förklara, eftersom ni har blivit så tröga att lyssna. 12 Ty fast ni för länge sedan borde ha varit lärare, behöver ni någon som undervisar er igen i de första grunderna av Guds ord. Ni behöver mjölk, inte fast föda. 13 Ingen som lever av mjölk är mogen för en undervisning om rättfärdighet. Han är ännu ett barn. 14 Den fasta födan är till för vuxna, för dem som genom övning har fått sinnet skärpt till att skilja mellan gott och ont.

*
Det går att lita på Gud och att följa Jesus genom allt

/
Maria  har också
http://gospel.jesuslever.eu/  

min huvudsida

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar