Translate

torsdag 6 mars 2014

Den lilla trogna skaran. Tillhör du den?
Jag undrar hur många människor som har beslutat sig för att tillhöra den lilla trogna skara Guds barn som skall vara kvar i sluttiderna. Därför är det så viktigt att återigen berätta för dig att det finns en annan  väg att gå än den som de flesta är inne på nu- den breda vägen. Den breda vägen leder till fördärv, fast man tycker sig ha allt och ha en bra karriär och allt annat man förväntas ha.
Men- den som förväntas ha allt och kanske har det- har den tro? Nej det är sällsynt att den har det.
Jag vill ta med en nyckelvers i boken Sefanja:
”Be honom rädda er, alla ni som är ödmjuka inför honom och lyder honom! Vandra i ödmjukhet och gör det som är rätt! Kanske Herren då vill skydda er från sin vrede på domens dag!”
De orden gällde då och de gäller nu, vet du varför? Jo, vi är ännu närmare ett slut på världen i dessa tider än i de förra. Du ser vad som sker i världen och katastroferna kommer att bli värre- Gud vill få människan att lyssna.
Om du inte är bekant med Gudsordet så finner du det på denna sidan, varsågod att titta runt här och få svar på frågor du har. 
/Maria2 kommentarer:

 1. Ja,jag vill gärna tro att jag tillhör den lilla trogna skaran,därför att jag står på Ordets grund.
  Så gör även du,kära Maria!!!
  Tack för allt fint du delar med oss!!!

  ( Angående din förfrågan om cd-skiva,så har vi kommit ut med en,där vi sjunger och spelar gamla läsarsånger + några som jag skrivit själv samt den norska "Himmellosen" )
  Jag har lagt ut en del på min youtubekanal,men vill du ha cd-n.sänder jag gärna en till dig,om du mailar mig din adress...

  Önskar dig en fin,Välsignad och solig kommande helg!!!
  KRAAAM!!!

  SvaraRadera
 2. Jag önskar dig allt gott nu och sedan och det är härligt att veta att vi har Gud i hjärtat och vill följa hela vägen. Att andra skall få veta sanningen om att Jesus lever och kommer tillbaka är ju livsviktigt.
  Tack om du kan sända en skiva, jag tänkte ladda ner musik till mina videor på nätet. Jag mailar dig. Tack så länge.
  Ha en fin helg du med. Gud är god.
  Kram f Maria

  SvaraRadera