Translate

fredag 10 juni 2016

Slutet och början, vi lever i slutet men en ny början kommer- den kallas EVIGHET. / Eternity, the end and the beginning






Slutet är början! Början på en ny tid, en ny himmel och en ny jord. Vad märkligt kanske man säger, det visste jag ingenting om?
Nej det vet man inte förrän  man blir en frälst människa och kan förstå bibeln, för där står den SANNING som människor tror är LÖGN.

Man kan fråga sig hur man tänker i denna världen, det verkar som om man tänker totalt tvärtom mot vad den troende gör. Ja det är sant. Ja så är det.

Slutet. Målet. Början.   Slutet är början. Jesus skall hämta den troende hem och då börjar det livet vi väntat på: Det eviga livet. Den som tror på Jesus och älskar honom och gör hans vilja kommer att komma hem.

Många frälsta tror det dröjer kanske tio eller tjugo eller femtio år innan Jesus kommer tillbaka, men då tror jag inte att de verkligen ser vad som sker på jorden och vilket tillstånd som jorden och världen befinner sig i. Jag kan inte hålla med om att det kan dröja så länge, jag tror det är mycket tidigare än så som Jesus kommer tillbaka för att hämta de troende.Kanske några få år.

De som inte känner Jesus förstår inte alls vad vi pratar om, de tror att vi är helt knasiga och hjärntvättade, men så är det ej. Det är de som är hjärntvättade av världen och media m m, så att de inte förstår att ta emot Jesus, fast de säkerligen hört talas om och läst om honom. Man kanske kan citera bibeln men det är kunskapen OM Guds ord som gäller!

Och i allt, skriver Petrus, ska Kristus bli förhärligad igenom sin församling. Som inte är en kyrka utan Guds barn på jorden. Läs gärna denna artikel i denna länk:



 

  


/Maria


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar