Translate

lördag 25 januari 2014

Är du i god form? Lever du det NYA LIVET?©Maria Är du i god form både fysiskt och andligt?

I dagens samhälle sätts fysiskt välbefinnande högt.  Det är många som går på "gym" och många har personliga tränare för att "komma i form".

Men man talar inte ofta om att komma i form  ur andlig synpunkt, och det gör man knappast på gymet.

Jesus kan inte kallas för en personlig tränare men däremot en som är och kan bli ens personlige FRÄLSARE! Han tar bort synd och frälser oss ifrån ondo. Han tar emot oss hur man än är, och han ger oss ett nytt LIV!


I Texten nedan ser du verser om den andliga hälsan och om hur VIKTIG den är, betydligt viktigare än den fysiska.
Vår tro utvecklas när vi använder den förmåga Gud gett oss att tjäna honom. Se 1 Tim 4:14-16) Det står också om det meningslösa käbblet och meningslösa diskussioner om Gud och tro som många människor ideligen vill hålla på med. Det tar tid och kraft att diskutera med människor som ändå INTE VILL tro. Sök Jesus medan tid är, tiden är kort på vår jord och man måste ta ställning medan man kan. Paulus skriver till Timoteus: 

7 Men det gudlösa, gamla struntpratet skall du visa ifrån dig. Öva dig i stället i gudsfruktan. 8 Ty kroppsövning är i någon mån nyttig, men gudsfruktan är på allt sätt nyttig, eftersom den har löfte om liv, både för den här tiden och den kommande - 9 det ordet är tillförlitligt och på allt sätt värt att tas emot. 10 Det är därför vi arbetar och kämpar, ty vi har satt vårt hopp till Gud, som ger liv och är Frälsaren för alla människor, först och främst för de troende. 11 Detta skall du inskärpa och lära ut.


Lever du det nya livet, det som Jesus vill ge dig?

                                                                ©Maria 

4 kommentarer:

 1. Vilken underbar bild på ett så högaktuellt ämne!!!
  Det blir till en hel predikan,med tanke på att så många människor månar om sin fysiska hälsa och det är så "inne" att träna och gå på Gym.
  Så glömmer man bort och försöker fylla det tomrum som bara Jesus kan och så blir man bedragen på hela Evigheten...

  Tack för ditt viktiga inlägg,som jag hoppas att många ska få ta del av!!!
  KRAAAM och Herrens Välsignelse!!!

  SvaraRadera

 2. Hej! Tack snälla du, jag måste skriva skriva och skriva för att man skall få förstå att man, som du säger, blir evigt död om man inte tar reson inför Gud. Se gärna min youtube sida, du kan sprida sidorna. Jag hälsar på hos dig också snart. Andlig hälsa, det måste man ha! Hjärtan skriker efter ro! Kram och Guds välsignelse. /Maria

  SvaraRadera
 3. So much beauty on this blog! It transcends language. :) Nice to meet you.

  Jag gillar din blogg! TREVLIGT ATT TRÄFFAS. Gud välsigne dig.

  SvaraRadera
 4. Hello Sandi, Thank you. Welcome to Marias place... Nice to see you here, I hope you will come an read more of my blogs.Where are you from?
  Here is more:
  http://the-lord-is-my-shepherd.mozello.com/
  http://gospel.jesuslever.eu/

  Gud välsigne dig. /Maria

  SvaraRadera