Translate

söndag 26 januari 2014

De två vägarna. Alla vill till himmelen, men....
LIVET.

Man har sagt att livet är något som pågår medan man håller på med något annat...någon sade det...

Jag säger att LIVET är alltför värdefullt för att slumpas bort och inte tas vara på, eller att man lever det på det sättet som är skadligt för en.

De två vägarna


13 Gå in genom den trånga porten. Ty den port är vid, och den väg är bred som leder till fördärvet, och det är många som går fram på den. 14 Och den port är trång, och den väg är smal som leder till livet, och det är få som finner den.


Mitt liv började då jag fick en tro, och det var då jag insåg vidden av vad livet är. Livet är ju det liv som Gud gett oss alla, han som är Skaparen, the creator of everything.

Den frälste troende är en dåre för världen, visst är det så. Men vi som är frälsta troende på Jesus vi har en helt annan uppfattning och vi vill veta Guds plan med våra liv. Så tänker vi.

Folk nu för tiden är så upptagna med sina fina telefoner och hörlurar och Ipad, och spelkonsoler och datorer dygnet runt att de förmodligen inte HÖR då Gud kallar på dem.


De kan också vara på väldigt stort avstånd då det gäller att höra Guds kallelse på sina LIV, helt enkelt för att de inte har lust att befatta sig med tro överhuvud taget. För dem räknas de som tror som religiösa tokar.

http://youtu.be/X3JS6mer34A  Här finns en video som visar hur Jesus bär oss, går med oss, alltid, under svårigheter och glädje, en liten barnslig video kanske du tycker, men Jesus säger; att om du inte tar emot honom som ett barn kommer du aldrig in i himmelriket.Alla vill till himmelen, men man vill inte göra Guds vilja för att komma dit.


/MariaInga kommentarer:

Skicka en kommentar