Translate

lördag 8 februari 2014

Gå till Jesus med allt, han vet allt om dig. Dödsfruktan? Lär känna Jesus/VIDEO
Många av oss människor känner dödsfruktan.
Vad händer då man dör? Finns det evigt liv? Hur lär man känna Jesus?

Frågorna är många och bibeln svarar bl a så här:

Jesu död och uppståndelse befriar oss från dödsfruktan eftersom döden är BESEGRAD. Kanske behöver några av dina närmaste uppleva den frihet och befrielse från dödsfruktan som bara Kristus kan ge. Alla som lever med rädsla för döden borde ges möjlighet att höra om JESU SEGER. Lär känna JESUS.

Vad kan du/vi göra för att vår omgivning ska få höra detta befriande budskap? Be om att få lära känna Jesus genom frälsningen, och få ett nytt liv redan nu. Be om att få gå ut med evangelium.I Hebréerbrevet kan vi läsa om tro och i kapitel 2 kan vi läsa om att vi inte ska missa målet. Målet skall ju vara att bli frälsta och räddade och växa med Kristus Jesus och förenas med honom i himmelen.

Det hjälper att lära sig få en klar bild av Kristus och vem han är.
Han är Frälsaren som dog för dig!

Jesus är Herre över döden och bara på det viset att han levde , dog och uppstod kan vi förstå att han lever nu och kommer tillbaka.


Gå till Jesus, han vet allt om dig. Han vill hjälpa dig i ditt liv och han finns för dig varje stund.  Se Hebr 4:14-16. Jesus är vår överstepräst och förstår oss i allt.Now I belong to Jesus http://youtu.be/DhBbyTgE38I  WATCH VIDEOfoto MariaInga kommentarer:

Skicka en kommentar