Translate

torsdag 2 juni 2016

Skall dagisbarn lära sig ha sex? Naturligtvis inte!! Läs artikel! Otäckt! RFID-chip på embryo?? Länk! /Embryo, RFID-chip. /Children.





VAD Är detta? :

RFSU: Dagisbarn ska lära sig att ha sex

Vuxna inom Riksförbundet För Sexuell Upplysning (RFSU) driver en kampanj för att ”samhället skall bejaka barns sexualitet” genom att dagispersonal skall uppmuntra barnen på dagis att leka sexlekar och ”utforska sin sexualitet” genom att ta på sig själva och onanera.
http://www.news24.se/nyheter/999982_rfsu_-dagisbarn-ska-lara-sig-att-ha-sex.php

Det är en gammal strategi att låta staten stå för barnens uppfostran och på så sätt gå runt föräldrarnas värderingar. När väl föräldrarna hämtar barnen från dagis och skola räcker tiden oftast inte till åt att reda ut vad för slags indoktrinering barnen utsatts för och reparera skadorna. Allt för tidiga sexuella upplevelser kan orsaka stor skada.

”Barn leker sexuella lekar med dem de tycker om. De upptäcker varandra och provar sig fram, precis som barn ska göra. Jag vet två tjejer som provade att borra varandra i rumpan med en rosa leksaksborr.”
– Anna Kosztovics, RFSU:s ansvariga för barnsex  /

Läs mer om detta i länk ovan!

VANSINNIGHETER I DESSA SENA TIDER!!!

OCH:

RFID-chip på embryo:

Otäckt!

http://www.networkworld.com/community/blog/creepy-rfid-tracking-coming-soon-humans-embry

Kan detta vara möjligt? Är det klokt?

RFID-chip på embryo?

OBS!  OBS!  Tracking via RFID and barcodes will soon start at pre-birth stages when babies are only human embryos.

Hmmm,  man tror inte sina ögon men det verkar vara sant det som står i länken. Du kan läsa själv i länken och bilda dig en uppfattning. Här står om olika orsaker varför RFID-chip bör/skall kunna användas och varför det är så viktigt.

Minnsann! Jag tror världen är galen!

/Maria
Gud är god och har skapat människan, alla människor, också de små barnen, som vi ska vara tacksamma för, inte chippa dem eller göra dem illa!




Välkommen tillbaka hit!!  /Maria








Inga kommentarer:

Skicka en kommentar